Projectes clau en mà
JasVisio li ofereix solucions de visió artificial per als seus processos productius.
Control de qualitat de producte, metrologia sense contacte i posicionat de robots.

Expliqueu-nos el vostre projecte»


Com puc millorar la competitivitat?
La qualitat del producte és un factor clau en la competitivitat de la seva empresa. La visió artificial li pot ajudar a millorar el seu control de qualitat.
Més sobre control de qualitat»

Descobreixi el que la visió artificial pot fer per la seva empresa
La visió artificial permet automatitzar processos industrials en diferents àmbits, millorant el seu procés productiu.
Veure més»

Redueixi despeses de producció amb sistemes de visió artificial
La visió artificial sempre redueix despeses de producció. Ja sigui per una millora en la qualitat de producte o be per permetre l'automatizació de procesos industrials que no serien posibles amb altres tecnologies.
Descobreixi com reduir despeses amb visio artificial»


CanInspector, control de tancament de llaunes
CanInspector és un complet sistema de control de tancament de llaunes per visió artificial. No permeteu que llaunes amb defectes de tancament arribin al consumidor.
Més detalls»

control de tancament de llaunes

 

Equip

JasVisio innova en aplicacions de visió artificial. Malgrat la extensiva recerca es porta a terme a la nostra empresa, desenvolupem productes per al món real.
El nostre èxit rau en un pilar únic, les qualitats dels nostres empleats.
JasVisio manté un ambient de treball agradable, un equip dinàmic que combina diferents àrees del coneixement per aconseguir un objectiu comú. Treballant amb nosaltres, podràs trobar estimulants desafiaments, amb la possibilitat d'innovar en qualsevol que sigui la teva àrea de treball.

Per unir-te a l'equip de JasVisio, deixa'ns el teu CV a jobs@jasvisio.com

JasVisio garantitza la igualtat d'oportunitats.


Llocs vacants

Enginyer de vendes

Com a part de la nostra política d'expansió, busquem un enginyer de vendes per sistemes de visió artificial.
El candidat haurà de conèixer els entorns de producció industrial i estar acostumat a la negociació amb caps de manteniment, de planta o de compres d'empreses de fabricació de productes o maquinària.
Busquem una persona proactiva, amb coneixements en automatització industrial i processos productius. Es valorarà molt positivament el domini de l'anglès i alguna altra llengua.
Imprescindible disposició per viatjar dins de la Unió Europea.

Enginyer de vendes VisioMint

Com a part de la nostra expansió en el mercat europeu, estem buscant una persona per cobrir el lloc de Product Manager. Les tasques específiques inclouen la negociació amb els distribuïdors europeus de visió artificial i les empreses d'enginyeria (en particular a Alemanya) per a que incloguin el nostre producte VisioMint en els seus negocis. Els nostres clients potencials són les PIME, amb elevades taxes de rendibilitat. Estem buscant una persona dinàmica, acostumada a treballar amb països estrangers i amb certa experiència en l'automatització industrial i / o desenvolupament de programari. Alemany fluid és essencial.