Projectes clau en mà
JasVisio li ofereix solucions de visió artificial per als seus processos productius.
Control de qualitat de producte, metrologia sense contacte i posicionat de robots.

Expliqueu-nos el vostre projecte»


Com puc millorar la competitivitat?
La qualitat del producte és un factor clau en la competitivitat de la seva empresa. La visió artificial li pot ajudar a millorar el seu control de qualitat.
Més sobre control de qualitat»

Descobreixi el que la visió artificial pot fer per la seva empresa
La visió artificial permet automatitzar processos industrials en diferents àmbits, millorant el seu procés productiu.
Veure més»

Redueixi despeses de producció amb sistemes de visió artificial
La visió artificial sempre redueix despeses de producció. Ja sigui per una millora en la qualitat de producte o be per permetre l'automatizació de procesos industrials que no serien posibles amb altres tecnologies.
Descobreixi com reduir despeses amb visio artificial»


CanInspector, control de tancament de llaunes
CanInspector és un complet sistema de control de tancament de llaunes per visió artificial. No permeteu que llaunes amb defectes de tancament arribin al consumidor.
Més detalls»

control de tancament de llaunes

 

Productes

Els nostres productes, sistemes i inspectors standart procedeixen d'experiències d'èxit amb els nostres clients més exigents.

Si no trova aqui el sistema adient per al seu proces productiu, consulti les nostres pàginas d'Aplicacions de Visió Artificial.


CanInspector. Inspector de cierre de latas 100% de la producción

CanInspector

CanInspector controla la qualitat del tancament de llaunes de conserva de cada una de les llaunes produïdes. És un inspector de tancament de llaunes en línia, és a dir, controla el 100% de la producció. La inspecció del tancament es realitza a una velocitat de 300 llaunes/min.
Més info»


VisioMint

VisioMint és un kit de desenvolupament de programari per a aplicacions de visió artificial, molt fàcil d'usar però amb una potència professional. Tots els nostres sistemes de visió artificial estan desenvolupats amb aquest programari d'última tecnologia.
Més info»

VisioMint - The Machine Vision SDK

Twindo

Twindo confronta la similitud original i còpia en documents. Ideal per a registres d'entrada d'organismes oficials i compulsa de documents.